Zakwas z buraka z chili
Opis
Znacie już nasze zakwasy? To niepasteryzowane napoje z kiszonych warzyw przygotowane wyłącznie na wodzie źródlanej. A ty razem do zakwasu dodaliśmy coś ostrrrego, co jeszcze podkręciło smak i działanie i dodało smakowitej pikanterii. Przed Wami zakwas z buraka z chili!
Dla tych, którzy lubią dbać o zdrowie i dobre samopoczucie, a przy tym uwielbiają ostrzejsze smaki. Smacznego i na zdrowie!
Właściwości zakwasu z buraka z chili:
- moc zakwasu z buraka wzmocniona szczyptą papryczki chilli
- czosnek, ziele angielskie i liść laurowy wzbogacają smak i właściwości
- zakwas znany jest z działania wzmacniającego
- polecany dla osób, które w szklaneczce zakwasu chcą dostarczyć moc żelaza
- idealnie wyważony, pyszny smak podkręcony ostrym chili!
Przechowywanie: Zakwas przechowuj w chłodzie, w lodówce lub spiżarni. Optymalna temperatura dla niego to 2-8 stopni Celsjusza. Zakwas jest naturalną, żywą kiszonką, może więc gazować i się pienić. To dobry znak! Unikaj potrząsania butelką i trzymania jej w cieple.
Dawkowanie: Zakwas polecamy pić codziennie, po około pół szklanki. Najlepiej na czczo lub przed posiłkiem. Możesz pić schłodzony lub podgrzewając do temperatury pokojowej. Pamiętaj, aby nie doprowadzać zakwasu do wrzenia.
Skład: Woda źródlana, burak czerwony 40%, chili 3%, czosnek, sól, liść laurowy, ziele angielskie
Pojemność: 700ml
Wspólnie z naszymi przyjaciółmi, specjalistami w tej dziedzinie - zespołem Zakwasowni, stworzyliśmy linię naturalnie kiszonych napojów. To żywe, prozdrowotne kiszonki, które wprowadzają do diety witaminy, minerały i duuuużo dobrego smaku!