Syrop agrest z miodem

syropy03963.jpg
  • nowość
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 19,90 zł 19.90
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

Czujecie ten zapach lata, zrywanych z krzaczka owoców i naturalnych soków, które z nich kapią? To chodźcie spróbować naszego syropu z owoców agrestu z miodem! Tyle wystarczy, by poczuć się jak w przydomowym ogródku u babci. Krzewy agrestu obdarzyły nas mnóstwem owoców, a my przygotowaliśmy coś wyjątkowego - na dłużej! By osłodzić naturalny smaku agrestu połączyliśmy go z odrobiną miodu od naszych pszczół i tak powstał syrop agrest z miodem! Poznajcie siłę dobroci zamkniętych w butelkach - nasz syrop to typ NFC (Not From Concentrate)! Macie już pomysł jaką rolę agrestowy syrop odegra w Waszej kuchni? 


Właściwości syropu z agrestu z miodem 

Syrop z owoców agrestu z miodem to bogata gama właściwości - przekonajcie się sami! 

  • 90% soku z świeżych owoców dojrzałego agrestu 
  • 10% miodu wielokwiatowego dla smaku 
  • naturalna barwa zielonego agrestu 
  • lekko kwaskowy smak z nutą miodowej słodyczy 
  • naturalny skład zamknięty w butelkach syropu z agrestu 
  • moc natury - osad, który może się pojawić na dnie butelki to znak, że nasz syrop nie zawiera polepszaczy 
  • podkręci każdą lemoniadę i miksturkę mocy 
  • syrop agrest z miodem to typ NFC - Not From Concentrate 
  • bez dodatków i bez konserwantów 

Tylko tyle? Aż tyle! Zaproście ten syrop do swojego domu i spróbujcie wybitnego smaku agrestu z miodowym akcentem! 

Jak powstaje syrop agrest z miodem? 

Prosto z krzaków zabraliśmy do naszej Manufaktury starannie wyselekcjonowane owoce zielonego agrestu i z należytą dbałością tłoczymy aromatyczny sok. Wspaniałą, naturalną moc połączyliśmy z odrobiną miodu wielokwiatowego z naszych uli i dzięki temu możemy cieszyć się wyjątkowym smakiem syropu agrest z miodem! Zamknęliśmy go w butelkach i zapasteryzowaliśmy, by mógł trafić do Waszych domów najpyszniejszy! 

Stosowanie syropu z agrestu z miodem 

Odkryjcie pełnię natury pijąc nasz syrop agrest z miodem sam lub rozcieńczony z wodą - doskonale orzeźwia i przywołuje smak lata. Podkręci też owocowy twist w Waszych koktajlach i wzbogaci ulubioną lemoniadę!

Informacje 

Na dnie butelki może się wytrącić się osad, co jest zjawiskiem naturalnym i oznacza, że nasz syrop nie zawiera dodatków, polepszaczy i konserwantów! Wystarczy potrząsnąć butelką przed otwarciem, aby go wymieszać. Po otwarciu syrop najlepiej przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni. 

Składniki: 90% sok z owoców agrestu, 10% miód wielokwiatowy

Pojemność: 375 ml 

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml % RWS*
Wartość energetyczna 452 kJ / 107 kcal  
Tłuszcz 0 g  
— w tym kwasy nasycone 0 g  
Węglowodany 24 g  
— w tym cukry 6,4 g  
Białko 0,8 g  
Błonnik 2,8 g  
Sól 0 g  





Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Olej z czarnuszki to prawdziwy mocarz na odporność! Dzięki tymochinonowi w nim zawartemu ma ogromny potencjał antybakteryjny, przeciwgrzybiczy, przeciwpasożytniczy, antyoksydacyjny, a także przeciwalergiczny! Stosuj go regularnie, aby wzmocnić swój układ immunologiczny.

Martyna Di Giusto 
dietetyczka

Oxymel jest naturalnym wywarem, który był stosowany już wieki temu. Zebraliśmy najlepsze składniki wzmacniające odporność i z nich powstał oxymel. Łączy w sobie octy, cytrynę, cebulę, czosnek, miód, imbir i rozgrzewające przyprawy. Pij regularnie, by nie tylko poprawić odporność, ale także krążenie czy trawienie.

Martyna Di Giusto
dietetyczka

Pyłek pszczeli to kwiatowy pyłek przetworzony przez pszczoły. Jest źródłem wielu minerałów, aminokwasów, witamin, antyoksydantów i nienasyconych kwasów tłuszczowych. Pomaga w uzupełnianiu niedoborów pokarmowych, wzmacnia naszą odporność, naczynia krwionośne, pracę mózgu i wątroby.

Martyna Di Giusto
dietetyczka

Pierzga łączy w sobie pyłek pszczeli ze śliną pszczół i miodem. To prawdziwa bomba witamin, minerałów, związków antybakteryjnych, przeciwwirusowych i antyoksydacyjnych! Stosuj w celu wsparcia wątroby, pracy układu krążenia, w anemii, przy obniżonej odporności.

Martyna Di Giusto dietetyczka

Kolagen rybi z witaminą C, liofilizowanym miodem i owocami jest doskonałym suplementem wspierającym nawilżenie i poprawę elastyczności skóry. Stosuj prewencyjnie zapobiegając powstawaniu zmarszczek, przy problemach z trądzikiem czy cellulitem. Pamiętaj, że synteza kolagenu w organizmie obniża się po 26. roku życia!

Martyna Di Giusto
Autorka receptury

Octy żywe są bogactwem żywych kultur bakterii. Nasze octy są żywe, niefiltrowane i niepasteryzowane co daje im niesamowitą wartość. Działają przeciwdrobnoustrojowo, mają pozytywny wpływ na układ trawienny, pomagają regulować poziom glukozy i cholesterolu.

Martyna Di Giusto
dietetyczka

Miody naturalne to skarbnica składników mineralnych, olejków eterycznych, enzymów, witamin i wielu innych dobroczynnych składników. Ta kompozycja stworzona przez naturę poprawia naszą odporność, łagodzi stany zapalne układu pokarmowego, działa przeciwbakteryjnie, przeciwwirusowo i przeciwgrzybiczo.

Martyna Di Giusto
dietetyczka

Owoce liofilizowane powstają w procesie suszenia zamrożonych wcześniej produktów, co gwarantuje im niemalże identyczne właściwości odżywcze jak w przypadku świeżych owoców. Mogą być świetnym urozmaiceniem diety dzieci i dorosłych, dostarczają błonnika i witamin.

Martyna Di Giusto
dietetyczka

Miód Manuka MGO 250 to miód bogaty w wyjątkowy składnik jakim jest metyloglioksal - to on nadaje mu tak duże właściwości prozdrowotne. Warto go wprowadzić przy osłabionej odporności, dolegliwościach żołądkowych czy wspomagająco w infekcjach bakteryjnych, grzybiczych i wirusowych.

Martyna Di Giusto
dietetyczka

Miód Manuka MGO 500 to miód o dużej zawartości metyloglioksalu. Jego wyjątkowy skład ma ogromny potencjał w leczeniu chorób takich jak: infekcja Helicobacter pylori, wrzody i nadżerki żołądka. Warto go wprowadzić w przypadku nawracających infekcji grzybiczych, bakteryjnych czy też przewlekłych stanów zapalnych żołądka.

Martyna Di Giusto
dietetyczka

Miody z naturalnymi dodatkami to zdrowa alternatywa dla słodyczy. Naturalny, pszczeli miód z dodatkami to połączenie prozdrowotnych właściwości miodu i owoców czy przypraw. Nasze miody nie zawierają aromatów, lecz całe owoce poddane liofilizacji, co zapewnia im zachowanie swoich dobroczynnych wartości odżywczych.

Martyna Di Giusto
dietetyczka
 

Miody z naturalnymi dodatkami to zdrowa alternatywa dla słodyczy. Naturalny, pszczeli miód z dodatkami to połączenie prozdrowotnych właściwości miodu i owoców czy przypraw. Nasze miody nie zawierają aromatów, lecz całe owoce poddane liofilizacji, co zapewnia im zachowanie swoich dobroczynnych wartości odżywczych.

Alicja Golonka
dietetyczka 
 

Miodziś - miód ze spiruliną - faworyt moich dzieci, które mówią na niego "wodny" miodziś :). Nierozłączny kompan naleśników z serem twarogowym. Spirulina nie tylko nadaje miodowi pięknego, niebieskiego koloru, ale również jest bogactwem licznych składników odżywczych. Wspomaga działanie układu odpornościowego, co jest szczególnie cenne w okresie jesienno zimowym. Dzięki obecności luteiny i zeaksantyny, dba o prawidłową pracę oczu.

Alicja Golonka
d
ietetyczka 
 

Olej z czarnuszki - nasz numer jeden w okresie wzmożonych infekcji! Pijemy go wszyscy w naszej rodzinie! Najczęściej w towarzystwie łyżeczki miodu i odrobiny soku malinowego. Lista dobroczynnych właściwości czarnuszki jest bardzo długa. Do najważniejszych z nich zaliczamy poprawę funkcjonowania układu odpornościowego. Olej z czarnuszki ma udowodnione w badaniach właściwości immunomodulujące.

Alicja Golonka 
dietetyczka
 

Oxymel łagodny dla dzieci - czyli mój as z rękawa na wszelkiego rodzaju kaszle i katary. Proces maceracji ziół, obecność miodu i octów (gruszkowego i jabłkowego) nadaje oxymelowi turbo właściwości zdrowotnych. Oxymel nie tylko potrafi złagodzić bóle gardła, ale również wspomaga działanie całego układu odpornościowego.

Alicja Golonka
dietetyczka

Zakwasy z buraków dostarczają nam bakterii probiotycznych, antyoksydantów, witaminy A, C, E, K, a także witamin z grupy B. Są także źródłem żelaza, magnezu czy wapnia. Betaina zawarta w burakach rewelacyjnie wpływa na nasz układ krwionośny. Stosuj zakwas z buraka jeśli cierpisz na anemię!

Martyna Di Gusto dietetyczka

Kimchi to kiszona kapusta pekińska z dodatkami takimi jak czosnek, imbir, cebula. Niepasteryzowane kimchi jest bogatym źródłem prebiotyków, bakterii Lactobacillus, witaminy C, A, beta-karotenu i minerałów. Dzięki zawartości tych składników wspiera nasz układ odpornościowy, pracę jelit, działa przeciwzapalnie i wspiera regulację cholesterolu.

Martyna Di Gusto 
dietetyczka

Kombucha to orzeźwiający, fermentowany napój herbaciany zawierający pożyteczne bakterie kwasu octowego. Jest bogata w polifenole, witaminę C, kwasy organiczne. Wspiera procesy detoksykacji, wzmacnia odporność, poprawia pracę jelit i działa antyoksydacyjnie!

Martyna Di Gusto dietetyczka
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium