Zestaw - 3 x Kolagen z miodem, owocami i witaminą C -12%

suplementy_1080_14.jpg
  • promocja
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 525,36 zł 597,00 zł 525.36
Najniższa cena z 30 dni przed tą promocją: 525,00 zł Jeżeli produkt jest sprzedawany krócej niż 30 dni, wyświetlana jest najniższa cena od momentu, kiedy produkt pojawił się w sprzedaży.
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

W skład tego zestawu wchodzą 3 opakowania Kolagenu z miodem, owocami i witaminą C, które zapewniają 12 pełnych tygodni codziennego stosowania. Kupując nasz kolagen w zestawie oszczędzasz aż 71,64 zł. Kolagen to jedna z form białek, niezbędna do prawidłowego funkcjonowania skóry, włosów, paznokci, stawów, zębów i dziąseł. Stanowi dużą część suchej masy skóry, to dzięki niemu cera jest gładka, jędrna i elastyczna. Po 26. roku życia synteza kolagenu w organizmie zaczyna się obniżać. Nasz Kolagen z witaminą C, liofilizowanym miodem i owocami jest doskonałym suplementem diety wspierającym nawilżenie i poprawę elastyczności skóry, włosów czy paznokci. Witamina C zawarta w recepturze pomaga w produkcji kolagenu oraz wspiera układ odpornościowy organizmu. Dodatek liofilizowanego miodu i owoców sprawia, że nasz kolagen jest wyjątkowo smaczny, a dzięki wygodnej formie saszetek na każdy dzień masz go zawsze pod ręką!


Kolagen w zestawie się opłaca:

  • w zestawie znajdziesz 3 opakowania Kolagenu z miodem, owocami i witaminą C
  • łącznie w 3 opakowaniach czekają na Ciebie 84 saszetki w 4 miodowo-owocowych smakach. To 12 tygodni codziennego stosowania kolagenu dla Twojej skóry, włosów, paznokci i stawów. 
  • w zestawie oszczędzasz aż 72 zł!

Dlaczego nasz Kolagen jest tak wyjątkowy?

  • w każdej saszetce znajdziesz aż 5000 mg kolagenu z dzikich ryb
  • kolagen stworzyliśmy w 4 naturalnych smakach, dodając do nich to, co znajdziecie również w naszych miodach - liofilizowane owoce, pełne dobrego smaku
  • do kolagenu dodaliśmy szczyptę naszego najlepszego, liofilizowanego miodu wielokwiatowego, aby jego stosowanie było pełne dobrego smaku, który jest szczególnie ważny przy wprowadzaniu zdrowego nawyku
  • dodatek witaminy C w postaci kwasu l-askorbinowego pomaga w produkcji kolagenu

Dla kogo nasz Kolagen z owocami i miodem?

  • dla osób, które dbają o wygląd
  • dla aktywnych
  • dla tych, którym kolagen nigdy nie smakował - owocowy smak z prawdziwych, liofilizowanych owoców i szczypta naturalnego miodu sprawiają, że to najpyszniejszy kolagen, jaki piliśmy!

Opinia Martyny Di Giusto - współautorki receptury  

“W każdej saszetce suplementu Kolagen z miodem znajduje się 5000 mg kolagenu z dzikich ryb. 4000 mg liofilizowanych owoców w zależności od smaku: truskawki, jeżyny, żurawiny lub pomarańczy oraz 1000 mg liofilizowanego miodu wielokwiatowego. Zawartość 1000 mg Witaminy C pomaga w prawidłowej produkcji kolagenu w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania naczyń krwionośnych, kości, chrząstki, dziąseł, skóry, zębów.”

 

Informacje:

Sposób przygotowania: 1 saszetkę (11g) rozpuścić w szklance (250 ml) letniej wody, dokładnie rozmieszać i wypić. Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. 

Zawartość zestawu: 3 opakowania po 28 saszetek w 4 smakach

Na ile czasu starczy zestaw: Na 12 tygodni codziennego stosowania

Smaki kolagenu: Miodowa truskawka, Miodowa pomarańcza, Miodowa jeżyna, Miodowa żurawina. 

Składniki:

Kolagen z żurawiną - hydrolizowany kolagen z dzikich ryb 45%, liofilizowana żurawina 36%, liofilizowany miód 9%, witamina C 9%

Kolagen z pomarańczą - hydrolizowany kolagen z dzikich ryb 45%, liofilizowana pomarańcza 36%, liofilizowany miód 9%, witamina C 9%

Kolagen z jeżyną - hydrolizowany kolagen z dzikich ryb 45%, liofilizowana jeżyna 36%, liofilizowany miód 9%, witamina C 9%

Kolagen z truskawką - hydrolizowany kolagen z dzikich ryb 45%, liofilizowana truskawka 36%, liofilizowany miód 9%, witamina C 9%

Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. 

Suplement diety przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci, w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Nie należy stosować u dzieci, kobiet w ciąży i matek karmiących piersią oraz przy nadwrażliwości na którykolwiek ze składników produktu.



Dane techniczne

Dodatkowy tekst W zestawie oszczędzasz 71,64 zł

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Olej z czarnuszki to prawdziwy mocarz na odporność! Dzięki tymochinonowi w nim zawartemu ma ogromny potencjał antybakteryjny, przeciwgrzybiczy, przeciwpasożytniczy, antyoksydacyjny, a także przeciwalergiczny! Stosuj go regularnie, aby wzmocnić swój układ immunologiczny.

Martyna Di Giusto 
dietetyczka

Oxymel jest naturalnym wywarem, który był stosowany już wieki temu. Zebraliśmy najlepsze składniki wzmacniające odporność i z nich powstał oxymel. Łączy w sobie octy, cytrynę, cebulę, czosnek, miód, imbir i rozgrzewające przyprawy. Pij regularnie, by nie tylko poprawić odporność, ale także krążenie czy trawienie.

Martyna Di Giusto
dietetyczka

Pyłek pszczeli to kwiatowy pyłek przetworzony przez pszczoły. Jest źródłem wielu minerałów, aminokwasów, witamin, antyoksydantów i nienasyconych kwasów tłuszczowych. Pomaga w uzupełnianiu niedoborów pokarmowych, wzmacnia naszą odporność, naczynia krwionośne, pracę mózgu i wątroby.

Martyna Di Giusto
dietetyczka

Pierzga łączy w sobie pyłek pszczeli ze śliną pszczół i miodem. To prawdziwa bomba witamin, minerałów, związków antybakteryjnych, przeciwwirusowych i antyoksydacyjnych! Stosuj w celu wsparcia wątroby, pracy układu krążenia, w anemii, przy obniżonej odporności.

Martyna Di Giusto dietetyczka

Kolagen rybi z witaminą C, liofilizowanym miodem i owocami jest doskonałym suplementem wspierającym nawilżenie i poprawę elastyczności skóry. Stosuj prewencyjnie zapobiegając powstawaniu zmarszczek, przy problemach z trądzikiem czy cellulitem. Pamiętaj, że synteza kolagenu w organizmie obniża się po 26. roku życia!

Martyna Di Giusto
Autorka receptury

Octy żywe są bogactwem żywych kultur bakterii. Nasze octy są żywe, niefiltrowane i niepasteryzowane co daje im niesamowitą wartość. Działają przeciwdrobnoustrojowo, mają pozytywny wpływ na układ trawienny, pomagają regulować poziom glukozy i cholesterolu.

Martyna Di Giusto
dietetyczka

Miody naturalne to skarbnica składników mineralnych, olejków eterycznych, enzymów, witamin i wielu innych dobroczynnych składników. Ta kompozycja stworzona przez naturę poprawia naszą odporność, łagodzi stany zapalne układu pokarmowego, działa przeciwbakteryjnie, przeciwwirusowo i przeciwgrzybiczo.

Martyna Di Giusto
dietetyczka

Owoce liofilizowane powstają w procesie suszenia zamrożonych wcześniej produktów, co gwarantuje im niemalże identyczne właściwości odżywcze jak w przypadku świeżych owoców. Mogą być świetnym urozmaiceniem diety dzieci i dorosłych, dostarczają błonnika i witamin.

Martyna Di Giusto
dietetyczka

Miód Manuka MGO 250 to miód bogaty w wyjątkowy składnik jakim jest metyloglioksal - to on nadaje mu tak duże właściwości prozdrowotne. Warto go wprowadzić przy osłabionej odporności, dolegliwościach żołądkowych czy wspomagająco w infekcjach bakteryjnych, grzybiczych i wirusowych.

Martyna Di Giusto
dietetyczka

Miód Manuka MGO 500 to miód o dużej zawartości metyloglioksalu. Jego wyjątkowy skład ma ogromny potencjał w leczeniu chorób takich jak: infekcja Helicobacter pylori, wrzody i nadżerki żołądka. Warto go wprowadzić w przypadku nawracających infekcji grzybiczych, bakteryjnych czy też przewlekłych stanów zapalnych żołądka.

Martyna Di Giusto
dietetyczka

Miody z naturalnymi dodatkami to zdrowa alternatywa dla słodyczy. Naturalny, pszczeli miód z dodatkami to połączenie prozdrowotnych właściwości miodu i owoców czy przypraw. Nasze miody nie zawierają aromatów, lecz całe owoce poddane liofilizacji, co zapewnia im zachowanie swoich dobroczynnych wartości odżywczych.

Martyna Di Giusto
dietetyczka
 

Miody z naturalnymi dodatkami to zdrowa alternatywa dla słodyczy. Naturalny, pszczeli miód z dodatkami to połączenie prozdrowotnych właściwości miodu i owoców czy przypraw. Nasze miody nie zawierają aromatów, lecz całe owoce poddane liofilizacji, co zapewnia im zachowanie swoich dobroczynnych wartości odżywczych.

Alicja Golonka
dietetyczka 
 

Miodziś - miód ze spiruliną - faworyt moich dzieci, które mówią na niego "wodny" miodziś :). Nierozłączny kompan naleśników z serem twarogowym. Spirulina nie tylko nadaje miodowi pięknego, niebieskiego koloru, ale również jest bogactwem licznych składników odżywczych. Wspomaga działanie układu odpornościowego, co jest szczególnie cenne w okresie jesienno zimowym. Dzięki obecności luteiny i zeaksantyny, dba o prawidłową pracę oczu.

Alicja Golonka
d
ietetyczka 
 

Olej z czarnuszki - nasz numer jeden w okresie wzmożonych infekcji! Pijemy go wszyscy w naszej rodzinie! Najczęściej w towarzystwie łyżeczki miodu i odrobiny soku malinowego. Lista dobroczynnych właściwości czarnuszki jest bardzo długa. Do najważniejszych z nich zaliczamy poprawę funkcjonowania układu odpornościowego. Olej z czarnuszki ma udowodnione w badaniach właściwości immunomodulujące.

Alicja Golonka 
dietetyczka
 

Oxymel łagodny dla dzieci - czyli mój as z rękawa na wszelkiego rodzaju kaszle i katary. Proces maceracji ziół, obecność miodu i octów (gruszkowego i jabłkowego) nadaje oxymelowi turbo właściwości zdrowotnych. Oxymel nie tylko potrafi złagodzić bóle gardła, ale również wspomaga działanie całego układu odpornościowego.

Alicja Golonka
dietetyczka

Zakwasy z buraków dostarczają nam bakterii probiotycznych, antyoksydantów, witaminy A, C, E, K, a także witamin z grupy B. Są także źródłem żelaza, magnezu czy wapnia. Betaina zawarta w burakach rewelacyjnie wpływa na nasz układ krwionośny. Stosuj zakwas z buraka jeśli cierpisz na anemię!

Martyna Di Gusto dietetyczka

Kimchi to kiszona kapusta pekińska z dodatkami takimi jak czosnek, imbir, cebula. Niepasteryzowane kimchi jest bogatym źródłem prebiotyków, bakterii Lactobacillus, witaminy C, A, beta-karotenu i minerałów. Dzięki zawartości tych składników wspiera nasz układ odpornościowy, pracę jelit, działa przeciwzapalnie i wspiera regulację cholesterolu.

Martyna Di Gusto 
dietetyczka

Kombucha to orzeźwiający, fermentowany napój herbaciany zawierający pożyteczne bakterie kwasu octowego. Jest bogata w polifenole, witaminę C, kwasy organiczne. Wspiera procesy detoksykacji, wzmacnia odporność, poprawia pracę jelit i działa antyoksydacyjnie!

Martyna Di Gusto dietetyczka
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium